Nastola-Seuran sivut

Nastola-Seura on alkujaan 1957 perustettu seura jonka tarkoituksena oli lähinnä paikallisperinteen vaaliminen ja kotiseutumuseon toiminnan turvaaminen. Seurassa ei ole moneen vuoteen ollut toimintaa, mutta 16.6.2011 Immilän Myllyllä pidetyssä kokouksessa päätettiin herättää seura uudelleen henkiin ja muodostettiin valmisteluryhmä työstämään asiaa eteenpäin tavoitteena määritellä seuran tavoitteet, säännöt ym tarvittavat elementit ja sitten pitää seuran yleinen kokous viimeistään helmikuun loppuun mennessä 2012.

Tiedote avautuu tästä.

Nastola-seuran vuosikokouksessa kunnantalolla 11.1.2012 valitut hallituksen jäsenet ja varajäsenet ovat:

Erkki Aarti, Petri Honkanen, Minna Kontro, Kari Känkänen, Jukka Makkonen, Matti Oijala, Liisa Ollila, Reijo Salminen ja Heikki Vesikallio.

Nastola-seuran väliaikaisen hallituksen kokouksen 5.1.2012 pöytäkirja

Vuosikokouksen 11.1.2012 pöytäkirja ja osallistujalista

27.2.2012 klo 18.00 Nastolan kirjaston aulassa valokuvanäyttelyn, "Nastola - kotiseutuni", avajaiset

näyttely avoinna maaliskuun loppuun 2012, näyttelyn järjestää Nastola-seura

Nastola-seuran jäsenkirje.

Nastola ennen – entä nyt? Esitelmä- ja keskustelutilaisuus pidetään Uudenkylän seuratalolla osoitteessa Sähkötie 2, 10.10.2012 alkaen kello 18.00, ks Uudenkylän seurantalo. Kuulemme alustuksen Nastolan kunnan historiasta kuntalaisen ja kunnan tarjoamien palveluiden kannalta. Toiseksi kunnanjohtaja Pauli Syyrakki on lupautunut pitämään alustuksen kunnan nykytilasta ja kolmanneksi luotaamme vaihtoehtoja tulevaisuuteen – tätä varten pyydämme muutaman lyhyen näkemyksellisen puheenvuoron. Lopuksi vapaata keskustelua aiheesta.

Nastola-seuran vuosikokouksessa Villähteen Leivän kokoustiloissa 26.3.2013 valitut hallituksen jäsenet ja varajäsenet ovat:

Erkki Aarti, Liisa Helanto, Minna Kontro, Kari Känkänen, Jukka Makkonen, Matti Oijala, Liisa Ollila ja Heikki Vesikallio.

Vuosikokouksen 26.3.2013 pöytäkirja.

Antero Paronen                Toivo Rajala
   Antero Paronen                  Toivo Rajala
Nastola-seuran arkisto         Göran Rajalan arkisto