Vuokraamme tiloja erilaisiin tapahtumiin

Tervetuloa vuokraamaan Luhtaanpirtin tiloja! Tarjoamme monipuolisia vuokrausmahdollisuuksia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Päärakennus on saatavilla vuokralle päiväkäyttöön tai tarvittaessa koko yöksi! Päärakennus tarjoaa viihtyisät ja tilavat tilat erilaisiin tapahtumiin ja juhliin.

Lisäksi meillä on tarjolla iso ja pieni sauna, jotka voi vuokrata erikseen tai yhdessä päärakennuksen kanssa. Saunat tarjoavat rentouttavan ja virkistävän kokemuksen niin pienelle kuin suurellekin ryhmälle.

Tarjoamme myös asuntoautopaikan vuokrausmahdollisuuden. Voit tuoda oman asuntoautosi ja pysäköidä sen kätevästi alueellamme. Näin voit nauttia mukavasta majoituksesta omassa asuntoautossasi samalla kun hyödynnät päärakennuksen tai saunojen tiloja.

Lisäksi tarjolla on takkatupa, jossa voit viettää tunnelmallisia hetkiä. Takkatupa tarjoaa lämpöä ja mukavaa tunnelmaa erityisesti viileämpinä vuodenaikoina. Se on täydellinen paikka rentoutumiseen ja lämmittelemiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja vuokrausmahdollisuuksistamme. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan ratkaisun ja varmistamaan ikimuistoisen kokemuksen tiloissamme.

Hinnasto ja varausehdot

Scroll to Top